geartsje.punt.nl
Van de boekbespreking van Protter waar ze niet de meest gangbare boeken voor kiest.

Over twee weken heeft ze haar boekbespreking en samen zitten we achter de computer. Ik type en Protter zoekt op wie het boek schreef, wie de illustraties maakte en verwoordt waarom ze dit boek koos.

Al een paar weken had ze in haar hoofd dat ze haar bespreking over het boek 'Het raadsel van alles wat leeft' wilde doen. Een prachtig boek over de evolutietheorie en de daaruit voortvloeiende verklaringen over van alles en nog wat. Een boek dat  de Christelijke scheppingstheorie finaal onderuit maait. Met de grond gelijk maakt.  En Protter zit op een Christelijke school.

Vanochtend dacht ik even dat het maken van de boekbespreking een stuk gemakkelijker werd toen ze ineens besloten had om toch maar te kiezen voor het tweede boek van hetzelfde schrijver-illustrator-duo 'Het wonder van jou en je biljoenen bewoners'. Samen vullen we de standaardvragen in. "Welk stukje zou je willen voorlezen?" Vraag ik haar. "Dat hoofdstuk over de race van je leven, zegt ze, waarin al die zaadcellen heel hard moeten zwemmen om als eerste bij de eicel te zijn."

Reacties

Kwan op 02-04-2016 19:55

Oh de heerlijkheid!!! Ik zou zo graag juf of meesters gezicht-in-de-plooi-gezicht willen zien *grinnik*

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl